Fotograf Johan Lindvall - Bröllopsfotograf i Kristianstad, Lund, Österlen och Sölvesborg
INVESTERA I VACKRA MINNEN FRÅN ER LYCKLIGASTE DAG
Jag startade min bana som bröllopsfotograf sommaren 1988. Varje bröllop jag har fotograferat sedan dess har alla varit unika. För mig är det viktigt att känslan kommer fram i bilderna, blickar, leenden, att det syns att ni tycker om varandra. Mitt mål är att fånga den riktiga känslan, att fånga ögonblicken. Jag älskar verkligen att jobba som bröllopsfotograf och jag hoppas att det syns i mina bilder, förlåt, ERA bilder….
Jag är en prisbelönt bröllopsfotograf som gör bröllopsfotograferingar i Kristianstad, Åhus, Lund, på Österlen, Östra Göinge, Hässleholm, ja i hela Skåne och Blekinge om jag skall vara ärlig. Eller varför inte bjuda med mig som er bröllopsfotograf på ert underbara bröllop i Toscana.
En investering…
Att gå till fotografen innebär inte bara att man köper några bröllopsbilder. Bilderna fångar ett ögonblick i livet. Ögonblick man gärna vill bära med sig som underbara minnen. Fotograferas ni av mig så investerar ni i minnen från er bröllopsdag. Resultatet, era bröllopsbilder skall räcka mycket, mycket längre än blommorna, klänningen, maten eller tårtan. Hjälpa er att återskapa, dofterna, ljuden och känslan. Låt mig fånga era ögonblick, era skratt, er kärlek.
Stacks Image 14
Vad kostar det?
Det är ert bildbehov som styr vad det kostar. Vill ni ha mycket bilder, album, tackkort, digitala filer etc. kostar det givetvis mer. Känner ni att behovet är mindre blir summan också lägre. Vill ni att jag skall vara med och dokumenterar hela er dag eller tycker ni att bilderna på er två är viktigast? Jag har färdiga paket i olika prislägen men sätter gärna ihop ett personligt anpassat paket för just er. Mina bröllopsfotograferingar och paket startar på 4000:-. Slå mig en signal eller skicka ett mail så skickar jag gärna min kompletta prislista/broschyr med alla mina priser och bröllopspaket.
Mer info…
Fler bröllopsbilder ser du i min portfolio som du hittar här ovan. Slå mig gärna en signal på 044-210111 om du har fler frågor eller om du vill boka mig som er fotograf. Ni är alltid välkomna till min studio som ni hittar på Tyggårdsgatan i Kristianstad, precis bakom Regionmuséet och ett stenkast från Stora torg. Jag utgår även från Lund så jag tar gärna bröllopsbilder i den delen av Skåne också.
Välkommen till er bröllopsfotograf!